Home » Teaser 3 – You know nothing

Teaser 3 – You know nothing

Opgewekt gaf ze het meisje instructies; welke jurken er mee moesten, welke juwelen en kleine dingetjes. Het waren nog best lastige keuzes die ze moest maken want hoewel het doel van de reis duidelijk genoeg was, had ze geen flauw idee hoe dit ging aflopen. Ze ging hier in ieder geval niet haar mooiste jurken en duurste juwelen aan wagen! Het meisje kwetterde vrolijk over de komende rondreis, het gepeupel dat ze zou ontmoeten en hoe het meisje een beetje jaloers was op deze rondreis buiten de stad, het meisje wilde best mee want het klonk zo geweldig avontuurlijk!
Ze moest eens weten…

De planning op zich was een behoorlijk ingewikkelde zaak. Zo snel als ze nu op pad moest met een reisbestemming die niet makkelijk uit te leggen was. Er was een halfzachte verklaring bedacht en haar verloofde had het hele verhaal geslikt als zoete koek.
Hij moest eens weten…

Haar bediende had zijn instructies al gekregen. Hij leek niet veel vertrouwen te hebben in wat er komen ging, maar ze wist dat hij capabel was. En trouw. Dat laatste was het belangrijkste. Hij zou doen wat hem opgedragen was en zich houden aan zijn opdrachten. Ze hoopte dat hij dat ook nog zou kunnen nadat hij ter plekke ontdekte wat er speelde.
Hij moest eens weten…

Een wrang glimlachje sprong op rond haar lippen.
Ze moesten eens weten?
Ze wist het zelf niet eens! Ze had het vermoeden dat ze alle informatie had gekregen die er was; deze keer wel. Maar wat ze wist was nog niet veel waar ze mee kon werken. Ze zou een hoop moeten improviseren, te beginnen met hoe ze op haar einddoel uit zou komen. Er was haar carte blanche gegeven, ze wist niet of ze daar blij mee moest zijn want het benadrukte de complexiteit en de onzekerheid van deze onderneming.
Ze keek naar het meisje dat druk bezig was jurken uit de kast te halen. Misschien nam ze haar wel mee.
Want ze moest haar gelijk geven: het klonk allemaal heel avontuurlijk!