Home » Teaser » De wereld

De wereld

Een startend spelers-personage op Dark Union zal starten met alleen de mogelijkheid om uit een van de twee grotten te komen, namelijk Ains Eyian of Dokart Eyian.
De inwoners van beide grotten wisten tot enige tijd geleden niet van elkaars bestaan. Maar toen de muur tussen beide grotten viel onstond er een weg tussen Ains Eyian en Dokart Eyian. De Duisterlingen kwamen erachter dat zij niet de enige waren die onder de grond van Noroi leven.

Ains Eyian is een grot waar Drow de grot regeren en dit bied jou dus de mogelijkheid om uit een echte Drow samenleving te komen. Je kan er voor kiezen elk ras te spelen dat beschikbaar is voor spelers en je mag zelf kiezen of je een slaaf of niet wilt spelen. Het is echter niet mogelijk om de Matron of de Patron te spelen.
Lees meer over Ains Eyian hier.

Dokart Eyian is een grot waar alle speelbare rassen leven en iedereen ‘gelijkwaardig’ wordt behandeld. De grot wordt geregeerd door 7 leiders, van elk ras 1. Ook hier mag je kiezen uit elk ras dat beschikbaar is voor spelers en mag je zelf kiezen of je een slaaf wilt spelen of niet. Het is echter niet mogelijk om 1 van de 7 leiders te spelen.
Lees meer over Dokart Eyian hier.

Lizardus Postus

In Ains Eyian is recentelijk een organisatie uit Dokart Eyian actief geworden: Lizardus Postus. Deze organisatie, die na het vallen van de muur die de twee grotten scheidde haar gebied naar het nieuwe grottenstelsel uit breidde, zorgt ervoor dat brieven in pakketten in beide stelsels op hun bestemming arriveren.
Het duurde niet lang voordat de bewoners van Ains Eyian van de diensten van deze organisatie gebruik begonnen te maken; voor een kleine som kristal wordt je bericht naar de juiste persoon gebracht, zodat je hier geen Minion voor hoeft in te zetten – deze kunnen zich hierdoor met andere zaken bezig houden.

Lizardus Postus biedt twee soorten couriers: Kleine Hagedissen en Hagedismensen.
De kleine hagedissen, die over het algemeen niet groter dan 20 centimeter zijn, zijn perfect voor het transporteren van een enkele brief. Hun kleine formaat stelt ze in staat om makkelijk door gaten en kieren te rennen waardoor ze binnen de grotten en huizen effectief hun weg naar de juiste persoon kunnen vinden. Daarnaast zijn ze vlug als water en lastig te pakken te krijgen waardoor brieven slechts bij uitzondering worden onderschept.
De Hagedismensen zijn een vrij recente ontdekking en men fluistert dat ze een uit de hand gelopen experiment van een gestoorde wetenschapper zijn. Deze wezens zijn net zo groot als de andere humanoïden die in de grotten leven en zijn dus geschikt om stapels brieven of grote pakketten mee te versturen. Het onderscheppen van een Hagedismens (en zijn vracht) is bijna onmogelijk; de Hagedismensen zijn sterker en krachtiger dan een goed getrainde Ork. Daarnaast hebben ze de sluwheid van een Vampier en het inzicht van een Grnoom, waardoor ze zich als experts uit lastige situaties kunnen redden.

Lizardus Postus heeft inmiddels een dusdanige status bereikt dat de meeste inwoners van beide grotten de koeriers met rust laten en hun werk laten doen; het lijkt bijna een ongeschreven regel dat je de koeriers met rust laat, maar er zijn uiteraard altijd personen die er, bij wijze van uitzondering, een sport van maken de vracht van de koeriers te bemachtigen. Immers, er is altijd een kans dat er waardevolle informatie in de brieven staat die kan worden gebruikt om het eeuwige machtsspel een interessante wending te laten nemen. Lizardus Postus is bezig haar imperium uit te breiden en is recentelijk begonnen met het sturen van koeriers naar de bovenwereld, om vracht en correspondentie naar de duisterlingen aldaar te brengen.

Voor de spelers betekent dit dat er een mogelijkheid is om in down-time brieven te sturen naar de grotten en kunnen er in down-time ook brieven worden ontvangen. Mocht je hier gebruik van willen maken kun je jouw brief of pakket mailen naar verhaalteam@darkunion.nl

Er worden geen IC kosten gerekend voor het versturen van brieven in down-time.