Home » Rassen » Mensen

Mensen

Mensen ras
Fotograaf: Dani’el van den Berg; Concept: Layers; Kostuum ontwerp: Layers; Modellen: Willem Monsuwe en Carin Jansen

De mensen zijn een ras dat overal tussen in zit en van alle markten thuis is. Ze zijn zo divers dat het onmogelijk is om alles wat zij zijn en doen vast te leggen in documentatie. Verschillende culturen hebben verschillende gebruiken, taal-accenten en normen en waarden.

Een mens heeft een blanke of donkere huid, ronde oren, twee armen, twee benen, een romp en een hoofd. Ja, niets meer en niets minder. Verschillende culturen, statussen en beroepen zorgen voor een enorme variatie in kledij, uitrusting en beschildering van het lichaam.

Mensen ras
Fotograaf: Dani’el van den Berg; Concept: Layers; Kostuum ontwerp: Layers; Model: Willem Monsuwe

Niets is zo veranderlijk als een mens. Ook het gedrag is het afhankelijk van de cultuur of samenleving van het individu.
Wel is er te merken dat de mensen die in de krochten der aarde leven vaak harder zijn dan de mensen van de oppervlakte. Dit komt doordat zij veel worden blootgesteld aan de gruwelen van de duistere rassen.
De mensen die de krochten der aarde zijn ingevlucht zijn slaven of minstens even kwaadaardig als de duistere rassen.

De mens schijnt het oudste ras ter wereld te zijn. Hierin was er uiteraard al een verschil tussen mensen met goede, en mensen met kwade intenties.
Toen de oorlog tussen licht en duister was, en de duistere rassen zich terug trokken, zijn er groepen mensen meegegaan de onderwereld in. Hierna bleef er uiteraard een grote groep aan mensen op het oppervlakte wonen; zij die geen kwade intenties hadden…

Mensen ras
Fotograaf: Dani’el van den Berg; Concept: Layers; Kostuum ontwerp: Layers; Model: Carin Jansen

limieten

  • Het is niet mogelijk om een mens van de oppervlakte te spelen.