Home » Rassen » Elfen en Darthiir

Elfen en Darthiir

Elfen staan bekend om hun lange levensduur. De gemiddelde elf wordt zo’n 1000 jaar oud maar er zijn gevallen bekend waarbij die leeftijd werd overstegen.
Elfen worden net als mensen rond hun 20e levensjaar fysiek volwassen. Echter wordt een Elf pas echt als volwassen beschouwd als hij of zij rond het 150e levensjaar is. In deze eerste 150 jaar besteden zij hun tijd aan studie en aan het opdoen van kennis en ervaring.
Doordat Elfen een langere levensduur hebben gaan zij anders om met hun tijd dan de kort levende rassen. Ze nemen de tijd om zichzelf dingen te leren of dingen op te lossen. Dit maakt ze bedenkelijk en in de ogen van andere rassen zelfs arrogant.
Elfen lijken veel op mensen maar een van de meest kenmerkende dingen aan het uiterlijk van een elf zijn de puntige oren. Daarnaast zijn Elfen slanker gebouwd dan mensen en verschillende subrassen hebben hun unieke kenmerken.
De Elfen worden opgesplitst in twee soorten; de goed-aardige elfen zoals Woud-Elfen, High-Elves, Zonne-Elfen, Maanelfen, etc. (genaamd Darthiir), en de kwaadaardige elfen zoals Drow, Doom-Elves, etc.
Op Dark Union staan twee Elfen-rassen open om te kiezen als speler, namelijk Drow en Doom Elves.

Darthiir

Darthiir is een verzamelnaam voor alle goed-aardige Elfen-rassen. Hieronder vallen met name de Woud-Elven, de High-Elves, de Zonne-Elfen en de Maanelven. Maar ook de Elfen rassen die wat meer naar de neutrale kant neigen.

Tot op heden is er weinig bekend over de Darthiir. Wel gaan er geruchten over een god genaamd Sifaluun, maar meer dan zijn naam is niet bekend.

Het uiterlijk van een Darthiir varieert van subras tot subras. De Elfen van het licht worden sporadisch gezien in de onderwereld. Elke Darthiir die naar beneden is gegooid in een put of kloof is meteen geclaimd door Drow en daarna nooit meer gezien.
Er wordt niet met ze gesproken of naar ze geluisterd, dus is de kennis over hun uiterlijk erg versloft en de duistere rassen kunnen de verschillen niet meer herkennen.

Elke soort Elf heeft zijn eigen normen en waarden. Zo ook de verschillende subrassen van de Darthiir.

De geschiedenis van de Darthiir is ook vrij onbekend. Er werd weinig waarde gehecht aan de verhalen van de Darhtiir.  Het enige wat van generatie op generatie is doorgegeven is dat de Darhtiir degenen waren die de duistere rassen naar de onderwereld hebben gedreven. Dit heeft ervoor gezorgd dat de duistere rassen een enorme haat hebben jegens Darthiir.

Het is niet mogelijk een Darthiir te spelen, welk subras dan ook.

De volgende subrassen Elfen zijn kiesbaar voor spelers:

Drow
DU_By_DMVDBERG_LOGOD-35
Doom Elves
DU_By_DMVDBERG_LOGOD-2